Támogatások Hírek Adótanácsadás Hiteligénylés AKCIÓS AJÁNLATOK Biztosítás Energetikai Tanúsítvány Informatika Oktatás

Vissza az SBR főoldalra

SBR

Az arany árfolyama

Napi BUX grafikon

  Garfikon BUX

DAX

  Garfikon BUX

FTSE 100

  Garfikon BUX

Szakértő Partnereink

  
   

Hírek
2010.05.25. 16.30- Alulbiztosítottak a lakások Nyomtatás
A lakásbiztosítások jelentős része nem nyújt kellő fedezetet az esetleges károkra, a lakások alulbiztosítottak; az ágazat szakértői szerint ez még annál is nagyobb probléma, hogy a válság miatt a megelőző évtized folyamatos növekedése után az utóbbi másfél évben csökkent a lakásbiztosítások száma - írta keddi számában a Népszabadság.
Tovább...
 
2010.05.13. 14:00- Szabadság és táppénz alatt is jár a bérlet. Mi változott még május 1-től? Nyomtatás
Ettől a hónaptól akkor is jár a bérlet teljes ára, ha szabadságon voltunk vagy megbetegedtünk. De ahhoz, hogy kilométerpénzt kapjunk, nyilatkoznunk kell a bejelentett lakcímünkről és a tartózkodási helyünkről is. Új szabály az is, hogy főiskola után legalább fél évet kell dolgoznunk ahhoz, hogy kapjunk tgyást, de csak egyéves munkaviszony esetén igényelhet bárki gyedet. Mi változott még május 1-től?
Tovább...
 
2010.05.05. 11:45- Tudnivaló az egyéni vállalkozó által biztosított cégautóról Nyomtatás
Az egyéni vállalkozó által biztosított személygépkocsi magáncélú használata adómentes természetbeni juttatásnak minősül - hívja fel a figyelmet az APEH a honlapján közzétett tájékoztatóban.
Tovább...
 
2010.05.04.15:15- Hány évre kössek lakástakarék szerzôdést? Nyomtatás

A hitelezési válság hatására felértékelődött a megtakarítások szerepe a lakosság körében. Az egyik kedvező megtakarítási lehetőség a lakástakarék szerződés, mely az állami támogatásnak köszönhetően a bankbetéteknél magasabb hozammal kecsegtet, hitellel egybekötve pedig alacsonyabb havi részleteket eredményez az adósoknak. Egy hete indult cikksorozatunkban Oszlányi Zsolt, az OTP Lakástakarékpénztár Zrt. elnök-vezérigazgatója válaszol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.

Tovább...
 
2010.04.20. 11:20- Az APEH válaszol: áfa-visszaigénylés, számlakiállítás, átalányadózás Nyomtatás

Lakásszövetkezet állami támogatásból 200 millió forintos beruházást valósított meg, az önerőre - ami 75 millió forint - visszaigényelheti-e az áfát? Egy szolgáltató végelszámoláskor kiállított számláján nettó összeg szerepelt, ez helyes így? Családi gazdálkodóként szeretnék az áfakörbe lépni, lehet-e továbbra is átalányadózást választani? Olvasóink kérdéseire az APEH szakértői válaszolnak.

Tovább...
 
2010.04.16. 12:20- Kgfb - Mi történik, ha csôdbe megy a biztosító? Nyomtatás
Szerdán a Vám- és Pénzügyőrség lezárta a nyomozást a MÁV ÁBE ügyében. A vizsgálat szerint összesen több mint 1 milliárdot sikkasztottak el a biztosítótól. Sikkasztás, pénzmosás és hűtlen kezelés miatt eljárás indul az Intéző Bizottság elnöke ellen, nagyobb kérdés azonban, hogy mi történik a biztosítottakkal?
Tovább...
 
2010.04.09. 12:57- Hogyan adjuk el hitellel terhelt lakásunkat? Nyomtatás
A magyar lakásállomány közel kétötöde terhelt jelzáloggal. A lakásvásárlási tranzakciók jelentős részénél felmerül tehát az a probléma, hogy hitellel terhelt lakás eladásából tudjuk csak részben fedezni az újonnan megvásárolandó lakás árát.
Tovább...
 
<< Első < Előző 11 Következő > Utolsó >>

Eredmények 171 - 183 / 183

Csatlakozz a Facebookon!

Köszönjük a lájkolásod
Küld el véleményed

Kapcsolat

Kapcsolat

NIKKEI 225

  Garfikon BUX

HANG SENG

  Garfikon BUX

Partnereink

Biztosítók - Alkuszok

  
Bankok - Pénzügyi Vállalkozások
  
  
  
   
  
  
  
  
  
  Felügyleti szerv

Szakértő Partnereink